Sontakokkareista soppaa?

Sanotaanko niitä kikkareiksi vai kokkareiksi?

Ihan sama, mutta arvaattekos mitä nää oikeasti on?

No tietenkin Maa-artisokkaa!

Suoraan naapurin pellosta,
ojennettuina aidan yli.

Ei kun sopankeittoon :)
--------------
500g maa-artisokkaa
200g jauhoista perunaa
1 litra vettä
3 dl kermaa
mustaa pippuria
suolaa
1 sipuli
1 valkosipuli

Kuullota sipulit, valkosipulit ja kuoritut & kuutioidut juurekset
Lisää vei ja keitä kypsäksi 
Soseuta
Lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla
Anna kiehahtaa vielä kertaalleen
--------------
Itse tehdyt krutongit
--------------
Vanhaa vaaleaa leipää kuutioina
(kato nyt hyvä ihminen ettei oo homeessa)
tilkka öljyä pannulle
1 valkosipulinkynsi pyörimään joukkoon
Pyörittele kuutiot kunnes paahtuvat ja kuivuvat, vähennä lopussa lämpöä
----------------
Se on siinä, syököön ken uskaltaa, alku nätti aika hurjalta :)

NAM!

Pärjäilkäähän siellä,
huomenna on pikkujoulu :)
Sanna

...ja muistakaa arvonta, vielä pari päivää aikaa :)








CONVERSATION

3 kommenttia:

  1. Kikkareet on niitä, mitä löytyy teiden varsilta... Ja eikös cocktailjuhlat oo kokkareita... Mitäs ihmettä nuo sitten ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sit ne näytti kikkareilta :)

      Poista
  2. Mutta niistä kikkareista tai kokkareista miten vain, tulee se maailman makkain sosekeitto, olen nimittäin tehnyt sitä niin monesti, nam, nam!!!

    VastaaPoista