Paistetut vihreät tomaatit

Auttakaas vähän...

Kasvihuone on siivottu ja vimpat tomaatit odottelee teiltä hyvää vinkkiä reseptistä.
Pistäkää linkki tai kirjoittakaa jos teiltä löytyy sellainen, thanks :)

Ja haloo!
houkuttelevin resepti palkitaan 
ja tomaatit valmistetaan ja raportoidaan !

Aikaa maanantain 23.9 loppuun asti!

Tämä ei siis ole arvonta vaan mun täytyy saada vinkki mitä tehdä näille!
Mutta palkinto on tosi magee, yllätys :)


Sanna





CONVERSATION

8 kommenttia:

  1. Vähän sama ongelma, piti tänään napsia Lillassa viimeiset(?) tomppelin tuotokset mukaan, mutta kun reilu kourallinen muutenkin kotona niin jätin vielä sinne.
    Just tuijottelin niitä, katsoin sipulikippoa, tsekkasin öljyn -ei o oliiviöljyä, kauppaan siis- ja samalla patonkia matkaan.
    Ja illalla uuni lämpiämään, eikun bruchettoja peliin :)
    Tee sinäkin, herkutellaan illalla, minä täällä, sinä siellä :)

    Sitä mitä sä niille lopuille teet...ei aavistustakaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susta onkin paljon apua kaverille... :) Mut joo, rakennellaan sit bruchettoja nin kauan kun muuta keksitään :)

      Poista
  2. Saman ongelman kanssa painitan täälläkin : ) Auringon lämpö olis tomaateille enemmän kuin tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistähän vinkkiä jos löydät reseptin noille raaoille...

      Poista
  3. Olen joskus aikoja sitten tehnyt viimeisistä tomaateista, eli vihreistä etikkasäilöttyjä tomaatteja. Jos tykkää etikkasäilykkeistä suosittelen.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/22/2013

    Varmaan siellä ruokablogipuolella, olisi vinkkejä enemmän,
    käypäs kurkistelee, vai joko ongelma ratkaistu ja tomaatit pistetty
    poskeen tai kiertoon...? Kuvissa ihanat värit, niin kuin aina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa tomaateista on jo popsittu, NAM! Mutta edelleen kaipailen testattua reseptiä!

      Poista